StarDance i seriál #martyisdead překvapily. Aniston zrušila Instagram a Miley Cyrus naštvala gaye

22. říjen 2019
Veronika Lišková a Kovy ve druhém dílu StarDance 2019

„Skvělé, díky, tentokrát jsem se opravdu bavila,“ hodnotí pokračování StarDance moderátorka Hana Trojánková Biriczová po chladném přijetí prvního dílu. Podobně se vyjádřila i zpěvačka Miley Cyrus, jen ne o tancování, ale o mužích, a pěkně tak naštvala LGBT+ komunitu. A proč si Jennifer Aniston založila instagramový účet, který dokázal shodit celou sociální síť? Zjistíte v novém dílu pořadu Kompot.

V minulé epizodě zazněla tvrdá kritika premiéry nové série StarDance i kvůli nevhodným komentářům zejména moderátorů a poroty. Oblíbená taneční soutěž České televize ovšem v druhém týdnu vysílání neztratila skoro žádné diváky, včetně Hanky, která si pokračování tentokrát užila. Co se změnilo a jaké okamžiky pro ni byly nejsilnější? Pusťte si zvuk! Ještě před recenzí se v novinkách z popkultury dozvíte trochu víc o vztazích celebrit. Například výroky Miley Cyrus o novém vztahu s australským hudebníkem Codym Simpsonem zarmoutily její LGBT+ fanoušky.

Čtěte také

„Myslela jsem si, že musím být homosexuální, protože všichni muži jsou zákeřní, ale to není pravda. Nemusíte být homosexuální. Na světě jsou i dobří lidé, kteří mají penis. Musíte se snažit je najít. Zatím jsem ale potkala jen jednoho,“ řekla během společného živého chatu na Instagramu Miley Cyrus. Šestadvacetiletá zpěvačka, která se po necelém roce manželství rozvádí s hercem Liamem Hemsworthem, přitom založila neziskovou organizaci Happy Hippie Foundation, která pomáhá LGBT+ mládeži v nesnázích. Co tím tedy myslela? A jak vypadala pompézní svatba herečky Jennifer Lawrence a obchodníka s uměním Cookea Maroneyho? Kolik slavných hostů přišlo a co jedli? A „museli“ se brát? Poslechněte si pořad Kompot.

Dalším tématem je nový seriál internetové televize Mall.tv #martyisdead o kyberšikaně. Hned v samotném začátku patnáctiletý Marty umře. Diváci se potom společně s postavami snaží zjistit proč a přicházejí na to, že všechno není, jak se zdá. První díly zaujaly také porotu mezinárodního festivalu televizní tvorby Serial Killer, kde získal cenu za nejlepší webseriál. Jak se pilotní díl líbil Hance a Šimonovi a podívají se na druhý? Zjistíte na konci této epizody, kterou si můžete stáhnout jako podcast na wave.cz/podcasty.

A zpytování svědomí na konec. Herečce Jennifer Aniston se podařilo vyřadit z provozu Instagram snímkem s kolegy ze seriálu Přátelé. Proč si ale účet založila až teď? Hanka se Šimonem se pokouší odhalit její motivaci a udělají přitom chybu kvůli nedostatečné rešerši, za kterou se omlouvají! Herečka totiž mezitím uveřejnila i další fotografie.

Spustit audio