Světské televizní radovánky. Mafiány Devadesátek si nařeďte soukromím Cristiana Ronalda

1. únor 2022

První měsíc roku 2022 jsou televizní žně pro všechny milovníky peněz, luxusu a drahých kovů. Vedle seriálu Devadesátky a dokumentu Polosvět o české mafii můžeme nahlédnout i do soukromí současného nejslavnějšího fotbalisty Cristiana Ronalda díky pořadu o jeho přítelkyni Georgině Rodriguez. Pusťte si recenze v nové epizodě podcastu Kompot.

Režisér seriálu České televize Devadesátky Peter Bebjak navázal na úspěch Případů prvního oddělení a s jeho hrdiny se podíval do minulosti, kdy vyšetřují první české kauzy organizovaného zločinu. Povedlo se mu to? Dozvíte se v novém Kompotu.

Pětidílná dokumentární série Polosvět, opět na České televizi, pompézní Devadesátky skromně doprovází, ale sledovat ji je neméně napínavé. Tvůrci ukázali, že i u nás lze kvalitně zpracovat „true crime“ žánr díky promyšlenému a vyváženému střídání výpovědí reálných zločinců a kriminalistů nebo novinářů. Více uslyšíte v čerstvé epizodě podcastu Kompot.

Jmenuji se Georgina je nová reality show o přítelkyni fotbalisty Cristiana Ronalda. Proč vznikla a má smysl jí věnovat pozornost? Máte zajít do kina na nový Vřískot? Zjistíte s Hankou a Šimonem! Poslechněte si Kompot a sledujte nás na Instagramu.

Spustit audio