Take Control s Teebeem

8. únor 2007

V pátek 9. února se prostor Abaton rozduní hutnými lámanými beaty. Proběhne tady totiž další díl dru mand bassové party Take Control. Kromě mnoha českých DJů se tradičně můžete těšit i na zahraničního hosta, kterým tentokrát nebude nikdo jiný než vynikající DJ Teebee. POSLECHNĚTE SI: Pozvánku na Take Control

Norský DJ Teebee je pověstný tím, že si dává na přípravě svých setů opravdu záležet - ať už se to týká výběru desek nebo přesnosti a rychlosti mixu, jsou jeho vystoupení zkrátka perfektní. Teebee se netají tím, že si své sety připravuje s předstihem doma. O to propracovanější a zajímavější hudební zážitek vás potom v klubu čeká. Teebee je kromě toho i velmi talentovaný producent a stojí v čele uznávaného labelu Subtitles. Po hudební stránce patří tenhle Nor mezi propagátory temnějšího, atmosférického drum and bassu a jeho vlastní pecky patří k tomu nejoriginálnějšímu, co můžete na zlámané scéně slyšet.

00396301.jpeg

V současnosti Teebee spolu se svým parťákem Kalixem pracuje na zbrusu nové desce, která by měla vyjít někdy v květnu. Je tedy dost pravděpodobné, že nějakou malou ochutnávku nových pecek uslyšíme už v Abatonu.

Kromě Teebeeho zahrají na Take Control i čeští DJs Bifidus Aktif, IM Cyber a ostravští Yadel a Flu. Víc informací a podrobnější profily jednotlivých DJs najdete na webové adrese Take Control.

Spustit audio