Tiefschwarz, Green Velvet a Madonna?

23. květen 2006

Na svém posledním albu se Madonna vyznala ze své lásky k taneční hudbě. Ať už to bylo z prosté vypočítavosti či to byl chytrý marketingový tah nebo si stárnoucí královna popu opravdu jen chtěla zavzpomínat na mladá léta, kdy to rozjížděla na newyorských diskotékách, rozhodně neprohloupila. Album Confessions On A Dancefloor sklidilo výborné ohlasy a vrátilo Madonnu do čela nejrůznějších hudebních žebříčků.

Nutno říct , že Madonnino vydavatelství se nyní snaží vší silou dokázat, že to s tou láskou k taneční hudbě Madge myslí skutečně vážně - a tak se pro remixy jejích singlů snaží získat respektované DJe a producenty elektronické hudby. Remixy singlu Sorry tak pocházejí z dílny takových umělců jako je Green Velvet, Paul Oakenfold nebo Pet Shop Boys.

Dalším singlem, který Madonna v brzké době vypustí do éteru, bude skladba Get Together. A tentokrát se s žádostí o remix dokonce obrátila na o kapku "undergroundovější" umělce - na německé Tiefschwarz, Dannyho Howellse a Jamese Holdena.

V pondělí 22. května v Los Angeles pak Madonna zahájila své celosvětové turné nazvané Confessions Tour. Informace o tom, zda v rámci tohoto turné vystoupí v září i u nás zatím nikdo definitivně nepotvrdil. Poslední dobou se o jejím koncertu v Praze 6. září znovu živě spekuluje.

00377836.jpeg
Spustit audio