V Praze jde o život a v Brně jí chřest i levice. Průměrnost je stejně lidská jako pocení

29. červen 2022

Zuzana a Ivana tentokrát ve studiu, které znamená svět, uvítaly jihomoravského influencera Petra Bittnera, který má v současnosti dokonce podcastek o ekonomii.

Původním tématem trojice byla životní průměrnost, které se participanti dotkli jen okrajově. Zuzana jen všem sdělila, že si v mládí myslela, že bude bohatá až tak, že bude mít služebnictvo, to se ale ne zcela naplnilo.

Řeč se stočila i na bezplenkovou metodu, kterou Petr jako rodič s partnerkou aplikoval na jejich dítěti. Probraly se klady a zápory této metody, k níž patří i kakání do umyvadel v kavárnách.

Tématem byla i cena Genderman roku, kterou Petr získal, ačkoliv úplně neví proč. Byl však smutný, že nebyla spojená s finanční odměnou. Ivana pak navázala, že investovala penízky na burze, ale naprosto v nejhorší moment, takže se její investice propadly asi o 50 procent.

Zuzku na závěr zajímalo, jakým tvorem by chtěli všichni ve studiu být. Ivana by chtěla být osvaleným trilobitem, Petr sekvojí v 17. století a Zuzana pak japonským kaprem na dvoře sexy císaře.

Po sdílení názorů na chřest, astrologii, ceny a odpírání si drahého ovoce se už pomalu mohlo jít domů.

Pusťte si do uší a hlavně do duše Buchty a třeba se zas a znovu utvrdíte v tom, že Brno rozhodně není New York.

Spustit audio