Ve Španělsku bijí katedrály i srdce lidí poněkud jinak

8. únor 2023

Ivana a Zuzana tentokrát ve studiu přivítaly Tomáše, který je studentem španělské filologie a milovníkem Andalusie a croptopů.

Tomáš svůj pobyt na Erasmu ve Španělsku vyhodnotil zajímavě. Snažil se tam tančit, ale měl pocit, že má více kostí v bocích než Španělé, takže mu to moc nešlo. Proto se zaměřil na to, že bude na parties vypadat skvostně, což se mu naopak dařilo. Tomáš si hověl v tom, že se spřátelil s mnoha lidmi, ale nechtěl být konkrétnější. Nakonec z něj vypadlo, že ultimátním zážitkem bylo, když mu jedna děsivá paní pochválila outfit. Nebo když s mnoha dioptriemi surfoval bez brýlí.

Nebyly by to Buchty, kdyby se tam nerozebíraly úplně jiná než předem stanovená témata.  Padlo info o tom, jak vznikla brněnská čtvrť Židenice, jaké by to bylo jet do Sevilly kočárem, jak člověka při spánku může rušit katedrála, o tom jaká je samota moudrá učitelka, že Tomášův trenér surfu vypadal jako kámen a že si rád si kupuje pečivo s názvem XXL kaiserka.

Pusťte si do uší a hlavně do duše Buchty a třeba si uvědomíte, že doma je tam, kde vám někdo pěkně pochválí blůzku a dá vám tapas.

Spustit audio