Vývoz exotických látek a tracků do Polska. Co nového přinesl rapový podzim?‬‬

14. říjen 2022

Po měsíci s hosty se vrací tradiční díl o novinkách na rapové scéně. ‪Za poslední týdny se toho událo opět mnoho, takže jsme museli znovu zasednout k našemu informačnímu stolu, abychom vám přinesli to nejzajímavější od nových desek ze zahraničí přes domácí bangery až po justiční okénko.

Z nových alb se do našeho výběru dostali interpreti jako UnoTheActivist, Bones, Fat Nick či phonkový Berrymane. Z českých hájů jsme probrali desky od Robina Zoota, 58G a našemu hledáčku neuteklo ani nové album od Pyraboys.

Nutná byla ale i návštěva Polska, kam jsme se vydali s novou virální skladbou od převozníka Lil Yachtyho. Takže ať už vezete exotické látky do Polska nebo řešíte právnické neduhy, máme pro vás tučnou selekci od podzimního Bonese až po energický Green Deal od Spiral Shawtyho ‪a Sosra.

Jaké desky rotovat na podzim? Co zas provedl Kanye? A kdo rád pije za jízdy? Poslechněte si Scénu s Opakem Dissu a dozvíte se víc, než byste si možná přáli.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.