WavetroniQ přivítá jaro houseovým rytmem

12. duben 2013

Minulé pondělí zaháněl WavetroniQ zimu s temným technem. V polovině dubna je načase přivolat jaro s prosluněným (deep)housem a trochou toho disca, downtempa a chytlavých samplů, vokály počínaje a pianem konče.

Rubrika 3 in 1 představí druhou řadovou desku kanadského DJe a producenta Eddieho C, která vyšla v únoru pod názvem Country City Country, a sekundovat budou další, jarem a létem vonící releasy s nepřeslechnutelným „open air feelingem“. Eddie C na svém druhém studiovém albu, které (stejně jako dva roky starý debut Parts Unknown) vyšlo na japonské značce Endless Flight, osciluje mezi instrumentálním downtempo hip hopem a jazzhousem a obě polohy zvládá s grácií. Deska s téměř osmdesátiminutovou stopáží je tak daleko snáz uposlouchatelná, než by se mohlo zdát, a svým letním vyzněním je jako stvořená pro nadcházející roční období.

Sluncem zalité releasy nicméně budou hrát prim i ve zbylém čase mezi pondělní devátou a desátou večerní. Eddieho C v hudebním přivolávání toho opravdového jara doprovodí mimo jiné Fort Romeau, The Mole, Lake Powel, Berny nebo Fudge Fingas.

Playlist (15. dubna 2013):
Gusto – Disco’s Revenge (Mole Hole Dirty Mix) [Disco’s Revenge] /Bumble Beats Records, 1995/
Lake Powel – Bright Eyes, Dirty Hair [Bright Eyes, Dirty Hair] /Fenou, 2012/
Lemongrass – Got It On The Dancefloor [Papillon] /Lemongrass Music, 2012/
Berny – Chicago [Central Park] /Little Angel Records, 2013/
Fort Romeau – Love (Dub) [SW9] /Spectral Sound, 2013/

Rubrika 3in1:
Eddie C – Country City Country /Endless Flight, 2013/
Fool On The Hill
Motsa
(Be Aware) Nothing For Free

The Mole – Love Is The Way [Love Is The Way] /Haunt, 2012/
Fudge Fingas – NTNLNC [Amaranthine Labyrinth EP] /Purple Maze, 2012/

Spustit audio