What The Funk v XT3

26. říjen 2006

Kultovní britský label Ninja Tune už si vydobyl respekt i mezi českými hudebními fanoušky. Jak by také ne - vystoupení DJů a producentů, kteří mají s touto značkou co do činění, jsou tradičně vynikajícím hudebním zážitkem. Vzpomeňte si na nedávné vystoupení Coldcut v Roxy, na Bonoba v Radosti nebo na letní set DJe Vadima. POSLECHNĚTE SI: Reportáž z vystoupení DJe Sparkyho

V sobotu 21. října do Prahy zavítal další DJ, který je s ninjovským vydavatelstvím spjat, a sice DJ Sparky. Kromě toho, že navštívil i naše rádio, zahrál v sobotu večer v čerstvě (tedy relativně čerstvě) přestěhovaném klubu XT3. Akce se jmenovala příznačně What The Funk?, protože Sparky je proslulý tím, že míchá desky všech stylů, ale všechny jeho sety mají funkový nádech.

A nejinak tomu bylo v sobotu. Převládal hip hop říznutý funkovějšími věcmi, sem tam Sparky přidal nějaký ten lámanější beat. Celkově to byla docela hodně povedená akce, i když pár much, jako třeba chybějící šatnu, by mohli organizátoři pro příště vychytat.

Spustit audio