Zapomeňte na Českou mši vánoční a koledy, máme pro vás speciální set!

22. prosinec 2023

Damn son, kde jsi to našel? Předvánoční DJ set ve studiu pro vaší vánoční pohodu je tady! Zapomeň na Jakuba Jana Rybu, je tu speciál Scény s Opakem Dissu plný novinek, rapových koledníků a možná zazní i sám mesiáš.

Dámy a pánové, rytíři a rytířky, nejvíce stresující týden v roce je opět tady, a my známe recept, jak to celé v klidu přežít! A zatímco určitá část planety je ve velkém očekávání na mesiáše Kanye Westa a Playboie Cartiho, kteří v posledních týdnech předvádí poctivé rapové rollouty na jejich nové desky, Vánoce pomalu ale jistě najíždí do finální rovinky. Lidé balí jako by byl zelený čtvrtek a majitelé hudebních práv Jakuba Jana Rybu a Mariah Carrey čekají na své tradiční žně.

A právě na tuto situaci je třeba aktivně reagovat naším lékem v podobě dalšího, tentokrát předposledního letošního speciálu, ve kterém servírujeme jak aktuality o výše zmíněných mesiáších, tak několik posledních letošních novinek z tuzemska i zahraničí a také dva rapové DJ sety přímo u nás ve studiu.

Z poza pultu tak zazněla jak Jakubova odpověď na vánoční mši, kterou ho trápili ve sboru –⁠ v podobě několika skladeb linoucích se na vlně ladných melodií –⁠ tak i ostřejší set od Casablanky ze světa dubu. A jelikož jsou vánoční svátky hlavně o potkávání se a sdílení radosti, celou naší seanci uzavřeli svým hromadným b2b. Přežijte ve zdraví, slyšíme se za týden v naší bilanci rapového roku 2023.

Co bude dělat Mike Spirit na Vánoce? Jaké brikule vyvádí Kanye West? Jakou odpověď má Jakub na vánoční mši? A kdo znovu vypisuje coming soon” ke svému projektu? Dozvíš se víc ve speciálu Scény s Opakem Dissu!

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.