Zpěvačka Aiko: Myslím, že květák patří do pekla

28. březen 2024

V dada rubrice Brambora s vejcem jsme tentokrát telefonovali zpěvačce Aiko, která bude Českou republiku reprezentovat v mezinárodní hudební soutěži Eurovize. Zajímalo nás mimo jiné to, proč si myslí, že by měla tuhle soutěž vyhrát a také to, jak zní její oblíbený pozdrav. „Čauky je za mě super,“ prozradila nám hudebnice, která v roce 2022 vyhrála soutěž hudebních talentů Radia Wave Czeching.

Zpěvačky, která vyrůstala v Karlových Varech, jsme se ale ptali i na zásadnější otázky, jako například, který kus oblečení by si měl Aleš pořídit a které jídlo je nejhnusnější na světě. Aiko je razantní odpůrkyní květáku a v rozhovoru doslova řekla, že květák podle ní patří do pekla. Zabrouzdali jsme ale i do dalších gastro témat a vyzvídali jsme, které jídlo se podle Aiko nejlíp hodí k popovým písničkám nebo zda má radši koprovku, či znojemskou.

Do hudebního okénka jsme zařadili písničku, se kterou Aiko bude soutěžit na Eurovizi, a sice song Pedestal.

Kdy si Aleš naposledy objednal černá vejce? Kam ráda jezdí Ivana, když se chce nechat hýčkat? A jak spolu souvisí Aiko a zlatí retrívři? Poslechněte si celou Bramboru s vejcem.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.