Babské povídačky, řetězové maily i hoaxy mají na světě své místo

12. duben 2023

Ivana a Zuzana tentokrát ve studiu přivítaly na dálku skrze kontribuční budku na trase Brno-Praha jen samy sebe a popovídaly si nejen o klamných informacích a hoaxech.

Zuzana se vytasila hned ze startu s poněkud nudným hoaxem, který se týkal toho, že jogurty údajně nejsou ani trochu zdravé. Ivana ji pak trumfovala nepravdivým příběhem o údajných Hitlerových denících, které byly ve skutečnosti padělané. Podrobnosti této události se jala Ivana popisovat do takových detailů, že Zuzana téměř usnula.

Zuzana pak ještě zmínila fake foto, na kterém byl současný papež ve vymazlené a velmi vypasované bílé péřovce a přečetla řetězový mail, který tvrdí, že si můžete dvěma mobily uvařit vejce, což dokazuje nebezpečnost mobilních telefonů. 

Nebyly by to Buchty, kdyby se nedotkly úplně jiných témat. Probralo se, jak se Ivanka zamilovává do vysportovaných mužů z animovaných japonských filmů, jak Zuzana hodnotí velikost bradavek, že si Ivana přeje mít penis nebo být psem – alespoň tedy zažít ten pocit. Zuzana se pak ještě svěřila s tím, že kdysi obsluhovala pána, který jí věnoval děsivý roztrhaný dopis popsaný klikyháky, Ivanka odmítla šperky navrhované kdysi unesenou Nataschou Kampusch, které jí chtěla koupit Zuzana a mohlo se jít domů.

Pusťte si do uší a hlavně do duše Buchty a třeba si uvědomíte, že pravda je jen sociální konstrukt.

Spustit audio