Britney Spears chtěla fotku, dostala facku a pak se ještě omluvila. V jakém světě to žijeme?

12. červenec 2023

Zpěvačka Britney Spears chtěla pozdravit amerického basketbalistu Victora Wembamyanu a dostala facku od jeho ochranky. Ta prý dokonce poznala, že jde o popovou ikonu. Zpěvačka se na Instagramu ještě omlouvala za svoji reakci, kdy použila několik sprostých slov. Herce Jonaha Hilla nařkla jeho bývalá partnerka z manipulací a uveřejnila jeho údajné smsky jako důkaz. Pusťte si Kompot s čerstvými zprávami z popkultury!

„This is fucking America! Fuck you all!“ křičela jednačtyřicetiletá Britney Spears poté, co jí ochranka devatenáctiletého Victora Webmayamy nedovolila promluvit s hráčem NBA a „odstrčila mě rukou do obličeje, ani se neotočila, a to vše před lidmi. Málem jsem spadla a shodila si brýle,“ řekla k incidentu zpěvačka. Na Instagramu potom situaci reflektovala šířeji.

„Pracuji v oboru už roky a byla jsem s některými z nejslavnějších lidí na světě… NSYNC byli v jednu chvíli jako The Beatles… dívky se na ně vrhaly všude, kam jsme šli… ani jednou v mém životě ochranka někdy udeřila jiného člověka!!! Nesdílím to proto, abych vypadala jako oběť…,“ píše Spears, která vydává svůj první memoár The Woman in Me v říjnu.

Sama se omluvila za svoji reakci, kdy použila několik sprostých slov, ale situace ji prý vrátila do doby, kdy se o ní natočilo několik dokumentárních filmů a ona se cítila bezmocná, protože žádný z nich neposvětila. „Rozhodně nemám pocit, že se ke mně lidé chovají stejně spravedlivě jako k ostatním,“ píše hitmakerka, jejíž loňský duet s Eltonem Johnem Hold Me Closer se dostal i do druhé sezóny seriálu And Just Like That.

Které postavy And Just Like That jsou zábavné a které ne? A proč je teď Jonah Hill na pranýři a zaslouží si to? Jak to hvězda reality show Kyle Richards udělala, že rozpad dlouhého manželství prodává jako velký úspěch? Dejte si Kompot a sledujte nás na Instagramu!

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.