Čí je to vina? Poslechněte si teaser k novému podcastovému seriálu Rituál

23. září 2022

Kamarádi Tadeáš, Kristina, Bára a Petr si v dětství slíbili, že se budou každý rok scházet a vykonávat nebezpečný rituál, který uleví jejich svědomí. Čas letošního setkání se blíží a někteří se začínají bát, aby to, co se při něm stane, nepřekročilo všechny myslitelné hranice.

Čtveřici dvacátníků trápí láska, rodina i environmentální úzkost. Na každého z nich se lepí smůla a nedaří se jim v práci ani ve vztazích. Pochybují o sobě i o tom, jakými směry se ubírají jejich životy. Jednou věcí si však jsou jistí: je to trest za chybu, kterou společně před mnoha lety udělali. Ale proč za ni musí rok co rok někdo trpět? A kdo za to mohl tehdy? Společně chtějí zjistit, kam až jsou schopni zajít, aby se zbavili nekonečného pocitu viny.

V hlavních rolích uslyšíte Kryštofa Krhovjáka, Pavlu Gajdošíkovou, Martinu Jindrovou a Daniela Krejčíka. Autorkou námětu a scénáře je spisovatelka, dramaturgyně a scenáristka Klára Vlasáková, která pro Radio Wave v roce 2021 napsala úspěšný a oceňovaný seriál Neklid.

Podcastový seriál Rituál poslouchejte od 3. října 2022 na wave.cz/ritual, v aplikaci mujRozhlas a v dalších podcastových aplikacích.

autor: Josef Kokta
Spustit audio

Související