Definitivní výherce Startéru

24. srpen 2011

Název teplické kapely okolo Stanislava Pufflera nelhal. Yogi Rulez opravdu vyhráli Startér, naprosto s přehledem. Do Startéru přišlo během roku 7199 hlasů, do finále potom 2312 hlasů a z těch víc než dvou tisíc jich patřilo 776 jen Yogi Rulez. První ročník Startéru tedy skončil víc než důstojně.

Poděkování patří všem za to, že jste projevili o mladé nepodepsané kapely tak masivní zájem, za posílání demosnímků tak skvělých, že jsme mohli nastavit laťku opravdu vysoko.

Pro Yogiho a spol. je tohle teprve začátek. Výhra ve Startéru pro ně neznamená jenom to, že se na Radiu Wave každý den hrají jeho tracky, ale i to, co jsme dopředu už dlouho avizovali! Jeden ze svých koncertů budou nahrávat v profesionálním Karlínském studiu ČRo (natáčeli tam The Nihilists, v dohledné době tam budou Sunshine, pravidelně tam nahrává symfonický orchestr...). O dalších cenách pro Yogi RUlez se momentálně jedná přímo s nimi, protože Startér chce kapele ušít výhru na míru.

Yogi bodoval ve Startéru se svým trackem Mecca už v prvním kole Startéru a hned v tom druhém pro sebe urval druhou příčku, kterou si pak s malými výkyvy udržel ještě dva měsíce, to mu zaručilo účast ve finále. Tam pak díky masivní fanouškovské základně (kterou si buduje už někdy od roku 2005, kdy se na internetu začala zjevovat jeho první samoknákladová EP) drtivě zvítězil.

Ještě jednou Gratulujeme!!!

autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio