Deska týdne - United Flavour

4. červenec 2007

United Flavour před nedávnou dobou pokřtili své debutové album. Hned potom jsme si ho vzali na zpracování u nás v redakci a udělali z něj Desku týdne pro 27. týden. Po založení skupina vystupovala pod jménem Spanish Flavour, tento název byl v rámci vydání debutového EP změněn na současný, který více vystihuje multikulturní náboj skupiny. Slovo United v názvu má i mnoho dalších významů. POSLECHNĚTE SI: Profil, recenzi a pohled odborníka

Mimo jiné chce kapela svým působením ukázat, že lidé jiné národnosti, jiného původu nebo vyznání mohou spolupracovat bez jakýchkoliv problémů, násilí nebo bojů a především se vzájemně obohacovat. Více o kapele se dozvíte v krátkém profilu od Tadeáše Haagera.
POSLECHNĚTE SI: Profil United Flavour

00568924.jpeg

První prázdninovou Deskou týdne je debut kapely United Flavour s názvem Unity. A i když počasí se zatím moc prázdninově netváří, tohle album vám navodí letní atmosféru i kdyby venku padaly trakaře. Víc o téhle optimistické desce vám ve své recenzi řekne Ivana Veselková.
POSLECHNĚTE SI: Recenzi alba Unity

Do pohledu odborníka jsme požádali o zhodnocení znalce reggae a rytmů na druhou - Boldrika - frontmana kapely Dub In Da Trip.
POSLECHNĚTE SI: Odborný pohled Boldrika

autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio