Dvě hodiny úplně Incognito. Servírujeme barvy s příchutí groovy novinek a zveme na Mladí ladí fest 2023

27. říjen 2023

Když na album umístíte téměř 80 minut hudby a navíc se jmenujete Incognito, může si být posluchač jistý, že dostane pestrou a různorodou hudební paletu. Tu na aktuální novince Into You zařizují zvolené vokalistky a zpěváci, kterých je na albu celá řada. 

Po pěti letech přichází brazilský hudebník Ed Motta s novinkou Behind The Tea Chronicles, na níž se podíleli i čeští muzikanti, které mu obstarali kompletně smyčcové nástroje do otvíráku alba. Celé album najdete k poslechu třeba tady.

Téměř 80 minut si musíte vyhradit k poslechu nové desky Into You od Blueyho kapely Incognito. Na ploše 16 skladeb najdete celou řadu hostů a jako již tradičně, některé z nich ve spolupráci s Incognito vůbec poprvé. Pro poslech a podporu alba zamiřte sem.

Od nové desky Incognito jsme plynule přešli na nové EP jednoho z hostů tohoto alba Jamese Berkeleyho. Jmenuje se Little Things a obdivovat všech pět skladeb, nebo podpořit autora můžete tady.

Barevné a hodně nečesky znějící album připravila jinak především doprovodná kapela Champion Sound. Ti totiž stojí na pódiích převážně jako podpůrná úderka muzikantů, která žene dopředu osobnosti jinak vystupující ve skromnějších sestavách. Mezitím si ale stihli vybudovat i světové renomé na b-boyských akcích a dlouho trvalo, než se jimi natočený materiál konečně zhmotnil v album. To vydali pod názvem Stash Box minulý týden a vysloužili si tak představení v pravidelné rubrice Groove Window.

A ještě jedno jméno zmiňme! Baskytarista Paul Lancaster oživuje svůj projekt Punkpappa, v rámci kterého nás bude v následujících měsících zásobovat singly v rámci série Punkpappa Presents. Prvním je píseň Find a Way s hostujícím Petem Simpsonem, kterou najdete a můžete podpořit tu.

Playlist dílu najdete tady

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.