Esmeraldo, uhni. Cenu za nejlepší telenovelu získává premiéra filmu Don't Worry Darling

7. září 2022

Režisérce Olivii Wilde se smůla lepí na paty, ale možná není všechno, jak se zdá. Zpěvačka Britney Spears řeší veřejné neshody se svými nezletilými syny. Meghan Markle vydala dlouho očekávaný podcast. Stojí za poslech? Pusťte si nový Kompot a uslyšíte rovněž recenze na seriál Irma Vep a reality show Selling OC.

Herečka Florence Pugh nevěnovala propagaci filmu Don't Worry Darling příliš času, ale na premiéře v Benátkách se nakonec objevila alespoň na červeném koberci. Okolnosti premiéry by se daly natočit jako nejlépe obsazená telenovela. Režisérka snímku Olivia Wilde totiž během rozhovorů prozradila příliš, alespoň podle Shiy LaBeoufa, kterého v roli manžela Pugh před dvěma lety vystřídal Harry Styles. LaBeouf napsal režisérce otevřený dopis, ve kterém ji žádal, aby odvolala, že byl z filmu vyhozen. Kriminálka Kompot pátrá po tom, jak to opravdu (možná, údajně) bylo.

Zpěvačka Britney Spears čelí mediálním útokům ze strany otce svých dětí, ale také samotných potomků. Co o ní řekl patnáctiletý syn Jayden James? Meghan Markle vydala dlouho očekávaný podcast Archetypes. O čem si povídala s Mariah Carey a máte si to poslechnout? Pusťte si Kompot!

Proč se musíte podívat na seriál Irma Vep a taky na reality show Selling OC? A nezapomeňte si koupit lístek na Pravou blondýnku! První Kompot Kino se koná dne 16. září v kině Přítomnost! Více informací najdete na našem Instagramu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.