Evil Nine vydávají novou ďábelskou kompilaci

24. květen 2006

Kompilační řada nazvaná Fabric Live vychází pod hlavičkou londýnského klubu Fabric už šest let. A stejně dobrou reputaci, jaké se na světové elektronické scéně těší tenhle legendární londýnský klub, má i mixovaná kompilační řada nesoucí jeho jméno. Dalšími, komu se dostalo pocty namíchat další díl ojedinělé kompilační řady, jsou britští breakbeatoví producenti Evil Nine.

Každý z DJů si proto považuje za čest, pokud ho Fabric osloví s nabídkou k namixování CD v rámci řady Fabric Live. Mezi DJi, kteří už namíchali svůj set pro Fabric Live, figurují High Contrast, Andy C, Adam Freeland nebo britská legenda, dnes již zesnulý průkopník elektronické hudby na britském Rádiu 1 John Peel.

Evil Nine aka Tom Beaufoy a Pat Pardy vydávají na labelu Adama Freelanda Marine Parade a minulý rok nadchli hudební veřejnost svým debutovým albem You Can Be Special Too, které v prestižní anketě Breakbeat Awards získalo cenu pro nejlepší album roku.

Jejich mix Fabric Live vyjde v polovině června, a jak prozradili, bude to jejich tradiční originální mix zlámaných beatů, s dávkou punku, rocku a electra. Jak je o těchto breakbeatových ďáblech známo, nebojí se ve svých setech experimentovat a tak mimo jiné na kompilaci zařadili i skladby od tak různorodých interpretů jako jsou The Clash, Franz Ferdinand nebo Daft Punk.

Dvojku Evil Nine budete moct brzy slyšet a vidět i u nás v České republice v polovině července na festivale Cosmic Trip Open Air.

00399617.jpeg
Spustit audio