Fastfoodové dilema. Může šéfkuchař točit reklamy na nezdravé jídlo?

23. srpen 2022

Dlouho očekávaný seriál Hra o trůny: Rod draka, je tu. Jak se povedl první díl? Známý šéfkuchař a televizní osobnost Přemek Forejt natočil reklamu na fastfood a mnoho lidí ho kritizuje. Oprávněně? A konečně víme, co se podle Angeliny Jolie stalo během nešťastného letu, po němž se rozvedla s Bradem Pittem. Pusťte si nový díl podcastu Kompot.

Sága rodu Targaryanů – tak by se mohl jmenovat nový počin HBO Max. Jedná se o prequel hitu Hra o trůny, který skončil po osmi sériích v roce 2019 s velmi rozpolcenými recenzemi. Předlohou je kniha George R.R. Martina Oheň a krev. Pusťte si recenzi prvního dílu v podcastu Kompot.

Pětatřicetiletý šéfkuchař a televizní moderátor Přemek Forejt se nevyhýbá kontroverzním i překvapivým spolupracím a dál si tak cementuje svoje místo v českém mediálním prostoru. Může šéfkuchař propagovat nezdravé jídlo? Debatujte s námi na sociálních sítích!

Angelina Jolie podala v roce 2016 žádost o rozvod se svým dlouholetým partnerem a otcem šesti dětí Bradem Pittem. Důvodem byly okolnosti cesty soukromým letadlem, které vyšetřovala i americká FBI. Poslechněte si v podcastu Kompot, co se tehdy údajně stalo a kupte si vstupenky na kultovní film Pravá blondýnka, který uvedeme 16. září v kině Přítomnost!

Spustit audio