Flám slaví Vánoce

23. prosinec 2022

Dvojice moderátorů si na letošní vánoční speciál Flámu připravila jedinečnou selekci Christmas bangerů a toho nejnovějšího z klubového podsvětí.

Jako první z vánočního repertoáru zazněl Chance The Rapper se svým singlem All The Way z roku 2017. Single je z kolaborativního alba Merry Christmas Lil’ Mama s jeho chicagským kolegou Jeremihem. Celé album má v sobě vánoční esenci s texty, které svou tematikou nesou spíše náladu vánočních slev nejbližšího strip klubu v Chicagu. Na to navazuje samotný East Atlanta Santa AKA Gucci Mane se svými dvěma remixy na oblíbenou koledu Jingle Bells. Jako první zaznělo St. Bricks Intro, které STEADYmu rozhodně vánoční atmosféru přiblížilo a jako druhé zazněla věc Jingle Bales z alba East Atlanta Santa 3.

Garagové okénko otevírá legendární remix na All I Want For Christmas Is You od DJ Q, který tradičně hraje v každém vánočním speciálu Flámu, ale tentokrát hraje ze selekce STEADYho. Tento track by si měl s radostí každoročně pouštět každý nadšenec klubové hudby, stejně jako to udělala dvojice moderátorů.

Britská selekce vánočních koled a remixů tím rozhodně nekončí. Dále zazní například track Christmas Special z roku 2017 od oblíbeného uskupení Boy Better Know, který spíše působí jako výstraha komukoli, kdo by jim chtěl narušit vánoční pohodu. Dizzee Rascal a Giggs v roce 2014 vydali velmi oblíbený single Nutcrackerz, který remixuje ještě oblíbenější hudební doprovod k světoznámému vánočnímu baletu Louskáček.

Jako poslední z této speciální selekce zazněl D Double E se svým letošním hitem Merry Christmas, který hraje v rádiích po celé Británii. Svou flow a kadencí zvedne náladu nejen všem posluchačům grimu.

Jak (a zda-li vůbec) prožívá dvojice moderátorů Vánoce? Co si Kewu a STEADY přejí pod stromeček? A jaké hudební releasy by si přáli do příštího roku? Poslouchejte vánoční speciál Flámu!

autoři: Kewu , STEADY
Spustit audio