Flowdan & Neffa-T přivezli do Prahy dávku grimeu a deep dubstepu

17. listopad 2023

Jak jsme slíbili, tak činíme. Minulý víkend ovládli pražský klub Fuchs2 legendární jména britské scény Flowdan a Neffa-T, odkud přinášíme exkluzivní reportáž.

Po delší době reportujeme přímo z místa činu. Do pražského klubu Fuchs2 na ostrově Štvanice v sobotu 10. listopadu zavítala dvojice dnes již legendárních jmen grimeové scény. Za mikrofonem rapper, MC a čerstvý nominant na cenu Grammy Flowdan, jenž za poslední rok nahrál víc features, než by kdo čekal. Za playery DJ jménem Neffa-T, který hrál po boku snad každého etablovaného jména z UK, a je aktuálně jedním z nejšikovnějších DJs na grimeové scéně.

V rámci večera pod hlavičkou HYPER REAL se do klubu s nejlepší basou v Praze přenesla atmosféra jako z dob prvních mejdanů KONNEKT (rok 2012). Deep dubstep střídaly tvrdé grimeové riddimy, bangery z produkce Skrillexe a celý klub se jakoby na chvíli přenesl na periferii Londýna. V reportáži z místa činu přinášíme několik postřehů, pár krátkých anket, freestyle od návštěvníka a mnoho dalšího. A k tomu všemu naše tradiční rubriky jako bonus.

Kam bychom vzali Flowdana v Praze? Jak hodnotí Neffa-T návštěvníky v klubu? Za co byl Flowdan nominován? A jak jsme si užili grimeovou seanci? Dozvíš se ve Scéně s Opakem Dissu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.