Flying Lotus v Praze nevystoupí

7. listopad 2012

Flying Lotus bohužel zrušil své vystoupení 14. listopadu v MeetFactory. Důvodem jsou podle managementu umělce zdravotní potíže. Zrušil drtivou část svého evropského turné. Všechny další koncerty Radio Wave Stimul festivalu probíhají podle plánu, včetně vystoupení DJ Shadowa v Divadle Archa.

Flying Lotus bohužel musel zrušit část svého turné ze zdravotních důvodů. Celou dobu jsme vyjednávali, aby to nepostihlo zrovna Prahu, bohužel se to nepodařilo, zdraví umělce je přednější,“ uvádí Jan Vávra. Koncert se bohužel v takto krátkém termínu nedá nahradit jiným hudebníkem, a proto se musí celý zrušit. Zakoupené (nepoškozené) vstupenky mohou fanoušci vracet samozřejmě za plnou výši vstupného v místě prodeje, a to do konce roku 2012.

V případě zakoupených permanentek se vrací poměrná část zpět na bankovní účet, ze kterého byla permanentka zaplacena. Platba bude uhrazena do týdne. Majitelé SMS vstupenek se dozvědí detaily vrácení vstupného přímo ve svém mobilu.

Zároveň nabízíme „náplast“ těm, kteří mají zakoupeny vstupenky na Flying Lotuse, a to v podobě možnosti vyměnit vstupenky za jiný koncert Radio Wave Stimul festivalu – vystoupení DJ Shadowa 7. listopadu v Divadle Archa. Dalším koncertem, který výměnou za vstupenku na Flying Lotuse mohou navštívit, je premiérové vystoupení newyorské skupiny Beach House, které se uskuteční v pondělí 12. listopadu v MeetFactory. Za vstup na tyto koncerty mohou návštěvníci vstupenku vyměnit přímo na místě v den konání.

Zde je celé vyjádření managementu Flying Lotuse k vzniklé situaci: „We are very sorry to let you know that, after the extensive US tour Flying Lotus has just finished, his doctor has advised that he is suffering from exhaustion and that he must not play any more shows. Nevertheless he has decided to still play a few selected dates so as not to disappoint all of his fans. Unfortunately he therefore cannot play the MeetFactory show owing to the demands of the travel schedule. We are very sorry about this cancellation at such late notice but the health of the artist needs to take priority. Thanks a lot for your understanding.

V případě nejasností ohledně vrácení vstupného nás neváhejte kontaktovat na e-mailu info@stimul-festival.cz. V případě sms vstupenek a permanentek je kontaktním e-mailem oldrich.brzobohaty@smsticket.cz.

autor: Radio Wave
Spustit audio

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.