Freeze Fest je opět tady a to hned dvakrát!

13. únor 2009

Nejen pro ty komu chybí atmosféra loňského "zmrzlého festivalu" připravuje "Kultura jinak" na únor hned dvě akce, které se vymykají kulturním stereotypům. Poslední únorový den to bude právě multižánrový Freeze Fest a na valentýnskou sobotu Freeze Turbulence, kde se bude výtvarně tvořit.

V minulých letech se Freeze Fest aneb kultura jinak konal například v Milovicích, v prostoru bývalého vojenského areálu Boží dar - městě sovětských armádních duchů. Spousty budov s rozpadlým schodištěm a vytrhanými zvonky...
POSLECHNĚTE SI: Pozvánku na obě akce

00864664.png

Letos se sice akce přesune do pražského Abatonu, organizátoři se ale chystají navodit podobně fascinující atmosféru a ukázat, že originalita prostě žádné hranice nemá. Freeze Fest zavedl tak trochu novou kulturní tradici. Tento rok navíc nese podtitul Re-Kreace. A proč? Bude to totiž taková jednodenní dovolená v "Andělovském" stylu. Kulturní vyžití připraví ROH stage, program představí vysoce kvalifikovaný a sebejistý kulturní referent.
POSLECHNĚTE SI: Rozhovor s organizátory festivalu

Uvidíte Neomluvené divadlo, pyžamovou konferenci - onemanshow nebo budete moci ukázat své znalosti při filmovém kvízu. Dále se odehraje spousta her a soutěží o zajímavé dobové ceny a připravena bude i dobrodružná detektivní hra DRUŽBA.

Program poběží přibližně do půlnoci, poté se můžete bavit při rytmech diska, funky a netradiční dechovky! Bude to crossover žánrů a stylů.

To vše ale přijde až s posledním únorem. Abychom se do té doby nenudili, připravili pro nás organizátoři před-akci - Freeze Turbulence, a to ve vysočanské Hale C na 14. února.

Více informací a přesný program najdete na stránkách Freeze Festu.

Spustit audio