Hergot!: Mříž a kříž

18. srpen 2013

Po nějaké době se moderátoři Hergot!u vracejí k tématu života za mřížemi, tentokrát ale z úplně jiného úhlu. V ohnisku zájmu Dominika Čejky, Jana Škroba a Petra Wagnera je životní příběh Davida Vavříka, jehož přímé a svou otevřeností fascinující vyprávění o kriminálnickém životě a následném obrácení naplnilo hergot!í tým důvěrou, že se zázraky přece jen občas dějí.

Rozhovor o čerstvé víře, která znovu vrací do hry pozapomenutou devízu křesťanství jménem „milost“, snad bude dobře ladit k letnímu optimismu, příští téma, jak moderátoři slibují, bude totiž podstatně temnější.

Jaká zazněla hudba? Elvisův Jailhouse Rock je retro povinností, The Clash (I Fought the Law) byste asi čekali, Soup Dragons už méně a Loretta Lynn si dost možná na Radiu Wave navzdory svému legendárnímu postavení odbyla premiéru.

autoři: Petr Wagner , Jan Škrob , Dominik Čejka
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.