Jak chutná špinavý rap z podsvětí? Sosmula, Grim Brxzy a Novafled znají odpověď

20. září 2024

Záříjové rapové releasy zatím jedou tvrdě! I proto je na programu těžkotonážní výběr od skladeb od Grim Brxzyho, G Herba, Slimesita, Novafleda a mnoha dalších. K tomu přidáváme ještě nováčky z undergroundu a přehled novinek!

Když padají těžkotonážní desky a ve studiu se potká taktická dvojka Dominik a Jakub, program je jasný. Dnes se tomu tak stalo, do našeho hledáčku se dostalo to nejlepší, co může rapový underground nabídnout. Producent Grim Brxzy vydal nadupaný projekt, stejně jako člen Spider Gangu Novafled. Nechybí ani naše stálice Slimesito.

Pozadu nezůstali ani nováčci jako Ricky Chix, Koira nebo Xaviersobased. Z nepoměrné výšky na ně shlíží matador scény G Herbo. To vše doplňuje výběr nejlepších skladeb, přehled novinek z věznic, aktuality z New Yorku i tuzemské O2 areny a závěrem jsme doručili také informace o novém Venktovkovi.

Koho pustili z vězení? Přes které producenty doporučujeme hledat nové rappery? Na koho má spadeno newyorský starosta? A které singly nás oslovily? Dozvíš se v novém díle Scény s Opakem Dissu.

Spustit audio

Související