Jak v sobě probudit ženu? Nechte věci plynout

6. květen 2020

Zuzana a Ivana tentokrát ve studiu, které pro ně znamená svět, vzhledem k nouzovému stavu uvítaly jen samy sebe, a to ještě na dálku. Nerozebíraly ale nic menšího než to, jak v sobě probudit nebo podpořit ženství.

Obě moderátorky se shodly na tom, že jejich ženská stránka je dlouhodobě potlačovaná a to ne ani tak okolím, ale jimi samými. Zuzana proto tvrdila, že by obě měly začít nosit sukně s volánky. Ivana zase čerpala z internetu a hlásala, že ženy mají nechat věci plynout na rozdíl od mužů, kteří jsou údajně orientovaní na konkrétní výkon.

Zuzana pak ještě nastínila, jak se ženská psyché mění v souvislosti s jednotlivým fázemi ovulačního cyklu. Ivana na oplátku řekla moudro o tom, že ženou může být dnes každý, nehledě na pohlaví. Pak se obě moderátorky svěřily se svými traumaty Ivaně napsal přednedávnem posluchač, že je zapšklá chlapna, a Zuzaně zas sdělil jeden nápadník, že má místo vulvy knihovnu. 

Pak se ještě pobavily nad tím, že jsou takzvané mužatky a svoji feminitu nijak nerozvíjejí. Zuzana však má v plánu chodit na MTV dance a Ivana na tom také není tak špatně, protože pravidelně chodí na gelové nehtíky.

Chcete si vzpomenout na to, jak jste se přihlásili na seminář Putování pánevním dnem? Pusťte si aktuální díl pořadu Buchty a zjistíte, že nejen vy toužíte po ženské mystice a věnci květin ve vlasech.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.