Karlos Vémola: Makejte! Jinak vylezete a bude to strašný

24. březen 2020

Zápasník Karlos „Terminátor“ Vémola, kterému jsme volali do Anglie, říká, že se současnou situací se každý musí poprat, jak nejlíp umí. Aleš chtěl slavnému bojovníkovi trošku pochlebovat, a tak mu hned v první minutě rozhovoru navrhl, aby se stal britským premiérem, což ale Karlos nechce.

V půlce hovoru začal Aleš ze samé radosti Karlosovi tykat, což Terminátorovi původem z Olomouce naštěstí nevadilo. Mimo jiné prozradil, že i když má teď vlastní talkshow, moderování zatím na rozdíl od jiných věcí moc netrénuje, protože radši improvizuje. Jedním z hostů Vémolovy show byl třeba Imrich Bugár, kterého sportem nedotčený Aleš okamžitě a bez zaváhání označil za vzpěrače. Ivana za to Aleše označila za jelito a rozhovor s Karlosem pokračoval dál.

Aleš chtěl znát Karlosův BMI, ale ten mu vysvětlil, že kolísá podle toho, v jaké tréninkové fázi se nachází. Zároveň také nezapomněl posluchače vyzvat, aby nelenili a pořádně zamakali. Aleš, který se nenachází nikdy v žádné tréninkové fázi, neuváženě během telefonátu slíbil, že hned dneska začne cvičit. Ale my všichni samozřejmě víme, že to se nestane. Nikomu to ale nevadí.

Ivaně to dneska extrémně nešlo, protože byla ráno běhat v roušce, a celý den se vymlouvala, že z toho má oslabenou funkci mozku. Aleš běhat rozhodně nebyl a Ivanu utřel, že ani neví, co znamená slovo aluze, a že by radši už měla jenom cvičit a mlčet.

Karlos nám prozradil i něco o svých koníčcích – má dva krokodýly, rejnoky, žraloky a taky sbírá motýly. Ivanu dost zklamalo, že motýly sbírá mrtvé, nikoli živé. Což jí Karlos logicky vysvětlil tím, že na živé motýly nemá skleník. Zatím.

V pravidelném hudebním okénku jsme si připomněli geniální (naprosto bez ironie) skladbu Rasputin od kapely Boney M. Píseň ovšem doporučují Ivana s Alešem ideálně pustit i s videoklipem, ve kterém můžete ocenit extrémní taneční talent jediného mužského člena kapely – původem arubského performera Bobbyho Farella.

Kolik ryb v pivním těstíčku snědl Aleš k obědu v rozhlasové kantýně? Umí Ivana číst něco jiného než letáky? A kde teď Karlos Vémola cvičí? Poslechněte si celý rozhovor a dozvíte se to.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.