Let it Roll je tady!

17. leden 2007

Možná máte ještě v živé paměti zatím poslední Let It Roll, který proběhl v září minulého roku na Harfě. Hlavní hvězdou večera byl u nás oblíbený DJ Aphrodite a party to byla, jak je to ovšem u Let It Roll zvykem, opravdu vydařená. V pátek 19. ledna proběhne v klubu Abaton další díl této drum and bassové akce - první v letošním bondovském roce. POSLECHNĚTE SI: Pozvánku na Let it Roll

Let It Roll tentokrát nebude na Harfě, ale o kousek blíž centru města - v libeňském Abatonu. Hrát se bude dokonce na čtyřech stageích najednou. Hlavní pódium bude tradičně patřit drum and bassu, další stage se ponesou v rytmu ragga junglu a chybět nebude ani chillout. Celá party se ponese v trochu old schoolovějším duchu. Přijedou totiž hned tři britští DJové - Potential Bad Boy, DJ Pascal a DJ Swan-E, kteří se drum and bassu věnují už hezkou řádku let. I když se každý z nich dostal k tomuto stylu trochu jinou cestou, všichni tři u zlámaných beatů nakonec zůstali dlouhou řadu let a dneska patří k nejdéle hrajícím jungleovým DJům a producentům vůbec.

00489682.jpeg

Britské trio doplní čeští DJs Suki, Katcha, Rich a další. Z pro drum and bass trochu netradiční lokality - ze Švédska - navíc dorazí mladý a talentovaný producent Boj Lucki.

00492825.jpeg

V úterý 16. ledna přišli do studia RW na rozhovor 2 čeští zástupci - DJ Suki a DJ Admirál Kolíbal. V Odpolední session s Veronikou probírali tuto akci a také další plány do budoucna.
POSLECHNĚTE SI: Rozhovor z Odpolední session

Spustit audio

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.