Lisha G servíruje špinavý trap a Rae Sremmurd se vrací do hry. Co dalšího přinesl rapový týden?

Naše batohy jsou plné nových desek, nabitých skladeb, novinek z rapového světa – a tak opět přinášíme ten nejlepší výběr za poslední týden. Na programu jsou Lisha G, Quadie Diesel, Rae Sremmurd, Juicy J a spousta krásných skladeb.

Po Velikonočních svátcích jsme se znovu potkali v kompletní sestavě, abychom si zhodnotili naše hudební zážitky z uplynulých dnů, jako je například Jardův koncert v Českém Švýcarsku, Casablankův DJ set v Bratislavě nebo Chainův objev nadějné raperky. Ostatně desek a skladeb se k naší radosti urodilo minulý týden až až. Ani o ty vás jako už tradičně nemůžeme ochudit.

O slovo se totiž po delší době hlásí etablovaná jména zahraniční scény jako Juicy J (s deskou Mental Trillness) nebo také dvojice Rae Sremmurd, kteří se dali znovu dohromady po úctyhodné pauze na projektu Sremm 4 Life. Zdá se, že jim odpočinek více než prospěl. Tyhle desky dále doplňuje o něco experimentálnější Quadie Diesel s albem Drop Fire For Dat Skreets! That's Tuff a nová rapperka na scéně jménem Lisha G s projektem Courageous Heart.

Co vzkazuje Lisha G našim posluchačům? Kdo kouří Khalifu? Kolik platí každý den P. Diddy Stingovi za sample? A kdo je samozvaný ježíš českého rapu? Poslechněte si Scénu s Opakem Dissu a dozvíte se víc!

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka