Mistři trapového oltáře. Young Scooter, Peewee Longway a další přispívají do „droptoberu”

27. říjen 2023

Do třetice všeho dobrého! Je tu poslední díl naší „droptober” sezóny, ve které se podíváme na zahraniční desky od nejen zvučných jmen ze scény. Můžete se těšit na alba od Peewee Longwaye, Gucci Mana či producenta jménem CHASETHEMONEY.

Po menší pauze se opět hlásíme o slovo v našem pravidelném hloubkovém ponoru do rapových vod. Tentokrát se naše „droptober” sezóna namotala do Atlantských ulic, ve kterých se vydává jak na běžícím pásu. A na svědomí to tentokrát mají převážně zajetí mistři rapového řemesla.

Novou desku, kam si pozval mnoho přátel, totiž vydal sám CEO labelu 1017 Gucci Mane. Nepolevuje ani jeho trapový kolega Peewee Longway, o kterém jsme v našem pořadu dlouho nemluvili, a nezaostává ani Young Scooter se svojí skvělou novinkou. Tuto trojici pak doplňuje album od producenta jménem CHASETHEMONEY, deska od City Girls, balík informací a dobrá řádka horkých zajímavostí.

Ví Soulja Boy že streamoval? Kdo vydává v ATL, a kdo zase na Floridě? A kdo jsou mistři trapového oltáře? Poslechni si Scénu s Opakem Dissu a dozvíš se vic!

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.