Mladé pušky ze Chiraqu. Jak ovládá nová rapová generace ulice Chicaga?

18. říjen 2024

V novém speciálu jsme opět zavítali do ulic Chicaga. Tentokrát za mladou generací, která přebírá místní rap game a pouliční neplechy. Od Bloodhound killers až po jména jako VonOf1700.

Přeci jen se konečně zařadilo, potkali jsme se u nás ve studiu totiž všichni tři – relativně zdraví a ve formě. Tradiční trio je zpět a s ním rovnou i další díl ze série speciálů o rapovém světě. Dnes opět o městě Chicago, vydáme se za mladou generací, která ovládá rap a nebezpečné ulice takzvaného Chiraqu.

Zatímco doslova ostřílení matadoři jako Chief Keef nebo Lil Durk sbalili kufry, ulice začíná ovládat další generace rapperů. Ta se ale rozhodně nebojí konfliktů a celá situace v Chiraqu se neuklidňuje, ba naopak. Odpovědi na to kdo jsou Bloodhound killers, VonOf1700 ze západu alias prasátko Pepa a spoustu dalších budeme hledat v našem novém speciálu.

Kdo aktuálně vládne mladé rap game v Chicagu? Jak zní VonOf1700? A jak se vaří drill? Poslechni si více ve Scéně s Opakem Dissu.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.