Nevěř nikomu před (pěta)třicítkou, říkají Buchty

24. červenec 2019

Hostka Hana hned zkraje začala propagovat hormonální jógu, která i z muzejního exponátu člověka udělá pulce. Ivana kontrovala, že jí se věk netýká, protože má od patnácti let stále stejný život. S tím rozdílem, že dnes už nebývá dramaticky zamilovaná, ale spíš ráda sedí na balkóně.

Zuzana k dobrému mimo kontext zmínila astrologickou poučku o Kozorozích, kteří se rodí staří, ale pak postupně mládnou, a o lidech, kteří se na seznamkách fotí v plenách. Také se pochlubila, že po třicítce začala péct banánový chlebíček a platit si pojištění. Hanka dodala, že po třicítce člověk ztrácí stud, což dokázala tím, že vystupovala na standupovém večeru, kdy dělala fórky o eurovolbách – oops. Je ovšem pravda, že v patnácti by se jí tohle stát nemohlo. Závěrem se shodly všechny tři ženy na tom, že člověk časem otupí jako často používaný nožík.

Chcete se nechat ukonejšit, že klepat na bránu čtyřicítky je v podstatě nová puberta? Pusťte si do uší a hlavně do duše aktuální díl pořadu Buchty a zjistíte, že třicítka je fajn nejen v případě eidamu.

 

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.