Never Sol: Klid a práce na nové desce

6. únor 2015

Sára Vondrášková začíná rok 2015 klidnou a soustředěnou prací na novém albu. „Už před odjezdem do Tokia jsem se začala víc zajímat o produkční stránku věci. Dřív jsem pracovala spíš intuitivně. Díky akademii jsem se pak v tomhle směru naučila spoustu nových věcí.“ Dny teď tráví sledováním různých tutoriálů a nové postupy pak zkouší realizovat v konkrétních skladbách.

Zatímco se Sárou Vondráškovou jsme mluvilï o natáčení alba a tokijské zkušenosti z RBMA, společně s Lindou Hammelovou jsme pozvali na blížící se Bass Camp v Praze. Hudební workshop pro 16 vybraných talentů proběhne 12.–15. 2. v prostorech Elektra, Jatka78 a MeetFactory a povedou ho mimo jiné Thundercat nebo Dorian Concept. Spolu s dalšími hosty Bass Campu pak vystoupí na veřejně přístupných večerních Academy Nights. Součástí workshopu bude i exkurze do továrny na vinyly v Loděnicích. Přihlášky na letošní ročník RBMA v Paříži jsou už otevřené, podrobné info najdete na webu projektu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.