O pořadu Automatky

Internet a přehršel informací bezstarostnému mateřství moc nepřispívá. Protichůdné názory na vás skáčou každý den a webové diskuse čtenářky často znejišťují. Předávání informací z generace na generaci dnes skoro neexistuje. Jak se potom máte rozhodnout, jestli „zabít“ dítě lepkem z bílého pečiva, nebo nechat zakrnět jeho jazykové svalstvo, když mu rohlík nedáte? I proto vznikl pořad Automatky.

Našimi hosty budou lékaři, porodní asistentky, výživoví poradci, stylisté, pedagogové, psychologové, instruktoři, ale i matky a otcové, kteří budou vyprávět svoje příběhy. Sdílíme informace a nabízíme střed mezi vyhraněnými názory. Diskutujeme, tolerujeme, akceptujeme a neodsuzujeme. Jsme nový magazín pro aktivní matky. Za nic nebojujeme, nikoho nepřesvědčujeme, jenom mluvíme – spolu nebo s odborníky. 

Odříkáváte si nad postýlkou modlitbičku „jednou usnout musíš“, už posté zametáte rozšlapaný piškot, upadáte do mdlob při otázce „co to je“ anebo zpíváte jednu lidovou píseň 2 hodiny a stále slyšíte „eště“? Jsme tu pro vás! Zastavte se na dvacet minut týdně v nekonečném koloběhu. Pustíme vám lepší hudbu a sdělíme horší zážitek, abyste se cítila lépe. 

Pořad připravuje a moderuje: Matka raubíře Barbora Sedláčková 

Historie pořadu: Automatky vysíláme od prosince 2014 

Další pořady

  • Prolomit vlny

    Glosář Radia Wave. Osobní komentáře k čemukoli, co nás praští přes nos.

  • Hranice násilí

    Hranice násilí je dokumentární podcastová série Táni Zabloudilové o cestách ven z toxických vztahů a podobách sexuálního násilí. 

  • Stage

    Každé pondělí večer vám Radio Wave přinese záznam koncertu světové nebo domácí hudební hvězdy.

  • Pleják

    Hity místo algoritmů na Radiu Wave! Mixtape těch nejčerstvějších novinek i nestárnoucích bangerů z našeho neustále se rozrůstajícího jukeboxu.