O pořadu Zkouškový

Zkouškový je první český hraný podcastový seriál pro mladé posluchače. Šest hrdinů a hrdinek v seriálu řeší to, co asi všichni známe. Vztahy, rozchody, rodiče, školu, práci a taky to, kým jsou a být chtějí.

Tomáš je medik, který by radši víc žil, než studoval. Jeho sestra Ema, instagramová influencerka, se vzpamatovává z těžkého rozchodu. Pomáhá jí s tím její kamarádka Linh, která by chtěla být scenáristkou, zatím ale studuje ekonomku. Co vlastně v životě dál dělat, řeší hotelová recepční Johana a taky mladý tanečník Juraj, který právě prochází coming outem. Zdeněk se zase po návratu z Erasmu snaží vypořádat s rozvodem rodičů.

Pořad připravují

Další pořady

  • Čelisti

    60 minut dravého filmového lovu: horké novinky z filmového oceánu, hlavní filmová událost týdne i drobný plankton aktuálního filmového dění.

  • Štěstí ASAP

    Šestidílný podcastový seriál o tom, jak za každou cenu vydělat na depkách. Tomáš, Patrik a Andula chtějí dobýt svět s jejich AI aplikací pro duševní zdraví. Zvládnou to? 

  • Scéna s Opakem Dissu

    Rapový pořad Scéna s Opakem Dissu je fascinující průlet (t)rapovým světem.

  • Pochlap se

    „Někdy hodně mlčíme, jindy moc řečníme, ale často se bojíme opravdu otevřeně mluvit,“ říká autor podcastu Pochlap se Václav Rouček.