Zkouškový 2, díl #1: Tak asi zatím neodepisuj?

8. duben 2021

Studentka politologie Johana rozpačitě přijímá, když ji její přítelkyně Marta požádá o ruku. Influencerka Ema se stále častěji potýká s útočnými komentáři na sociálních sítích, soustředí se hlavně na svůj nový podcast. Linh je v prváku na vysněné scenáristice na FAMU. Bojuje se psaním i nedostatkem času. Dělí ho mezi školu, přítele Zdeňka a brigádu v jeho food trucku. Student taneční choreografie Juraj se připravuje na státnice. Trápí ho ale spíš vztah na dálku. 

Jurajův přítel Adam žije v Portugalsku a uvažuje, že by se tam za ním přestěhoval. Medik Tomáš má starosti hlavně sám se sebou. Rád by se odstěhoval od rodičů. K tomu ale potřebuje sehnat práci a skloubit ji s medicínou je docela fuška. Studentka práv a kamarádka Juraje Kristína řeší bydlení na koleji, kde jí život ztěžuje především rasistická spolubydlící.

Johana váhá, jak Martě říct, že stojí o opravdovou svatbu, a ne jen o registraci. Pomocnou ruku jí podá Ema, na kterou zatím vyjde najevo, že na základce šikanovala spolužačku. Kristína se musí rozhodnout, jak zareaguje na divnou nabídku od svého učitele.

Poslechněte si první díl podcastového seriálu Zkouškový 2, ve kterém influencerka Ema v podcastu řeší problematiku registrací homosexuálních párů a Linh bude muset Zdeňkovi říct, že s ním nedokáže pracovat a žít současně.

Spustit audio