O pořadu Velký čísla

Vydejte se na vrcholy žebříčků s Radiem Wave. Čerstvý hudební pořad, ve kterém se počítadla světových i tuzemských hitparád nepřestávají točit.

Ve Velkých číslech servírují Filip Černý a Annabelle každý týden ty nejžhavější trendy a virály současného popu, svižné rubriky, jako bizár týdne, nebo tracky, které se nedají poslouchat jinak než „na repeat“. Rozumět si sice nemusí ve všem, vy si s nimi ale notovat budete zaručeně.

Anna Žitniková aka Annabelle

Zpěvačka, rapperka, fanynka žluté barvy a nalepovacích face-tattoos. Má za sebou například studium a koncertování v Londýně a před sebou svůj sen – dobýt hudební svět.

Filip Černý

Moderátor proudového vysílání a hudební redaktor Radia Wave. Frontman kapely Good Times Only, věčně utopený v hudebních playlistech. Ujíždí si na „sad vibes“, hlavně na Amen Dunes a Blood Orange.

Historie pořadu: Velký čísla vysíláme od září 2020.

Pořad připravují

Další pořady

  • Casablanca

    Casablanca je magazín o cestování, exotice, poznávání, outdoorových sportech a dobrodružství.

  • Přežít: Utøya a Oslo

    Přežít: Utoya a Oslo je dokumentární podcastová série Lukáše Houdka o těch, kterým do životů 22. července 2011 zasáhly teroristické útoky v centru Osla a na ostrově Utøya.

  • Quest

    Quest si dal za cíl provést vás světem počítačových her tou nejhravější formou.

  • Špína

    Judita Císařová, Honza Šamánek a Petr Wagner každý čtvrtek provádí posluchače sklepeními lokální i zahraniční DIY scény.