Velký čísla naposled a velkolepě. Manifestace nástupu na vlak jménem Prachy a party místo truchlení

10. srpen 2023

Vzpomínání na oblíbené mullety, manifestaci nástupu na vlak jménem Prachy, domácí hitparáďáky, výrazné hosty dílů minulých, jako byli Jan Bendig, Calin nebo Ewa Farna, i slova jako „tráček“ či „hladivost“. Annabelle a Filip mávají s vůbec poslední epizodou hitové pitevny Radia Wave. Velký čísla naposled a velkolepě, o Travisi Scottovi, Post Malonovi, Doja Cat i Weekndovi nebo Jorja Smith. Proběhlo loučení s tradičními rubrikami i top 5 náhodných informací!

Travisi Scottovi jeho plány ohledně show a livestreamu u pyramid v Gíze nevyšly, vynahradil si to ale jinou historickou památkou a vystoupil na antickém sportovišti Circo Massimo v Římě, kde vytáhl na pódium i Yeho (Kanyeho Westa). Už pár dnů také kraluje hitparádám díky nové desce UTOPIA. U nové hudby Post Malona si Annabelle s Filipem připomněli, že vlastně rád píše songy na záchodě. Slovo mourning zní trochu jako morning, což je teda lišácké, moderátoři se ale truchlení úspěšně vyhnuli a udělali si z posledního dílu party.

Děkujeme, že jste poslouchali hudební pořad Velký čísla! 09/2020–08/2023 RIP.

Kdo natočil nejdražší videoklip všech dob? Jaké nosy má ráda Doja Cat? A kdo byl nejzábavnějším hostem Velkých čísel? Pusťte si poslední díl hitové pitevny!

autoři: Filip Černý , Annabelle
Spustit audio