Odešel, přišel a doručil. BADBOY BERLIN vydává desku HIGH4EVER a dál zůstává v rapu

2. červen 2023

Na další rozhovor z tuzemského rybníčku se zastavil pražský rapper BADBOY BERLIN, který stihl za poslední půlrok vydat tři desky, nahrát nespočet skladeb a být ještě aktivnější, než se mohlo na podzim loňského roku zdát. A nedorazil sám. Nalaďte si rozhovor s partou větší než studio!

Je tu další čtvrtek a s ním i další host. V našem lovení tuzemských rapových hlav nepolevujeme a zveme, jak nám síly stačí. Tentokrát za námi do studia dorazil (pro naše pravidelné posluchače určitě známý) BADBOY BERLIN. Ten stihl během nedávných měsíců opustit rapovou kariéru, vrátit se a následně doručit tři plnohodnotné desky. Ať už to byl projekt UNRELEASED, 2021 KETAMINE INFUSED nebo jeho poslední album HIGH4EVER, jedno je jisté – změny v jeho hudební kariéře byly dobrým krokem.

BADBOY BERLIN, který je ve studiu sám svým pánem od nahrávání až po mix, urazil za poslední dobu dlouhou cestu a z desek to je znát. BERLIN tak přináší do tuzemského rybníčku skladby, které hrají jinak, než jsme na scéně zvyklí, a nejen tím si opět získal velkou fanouškovskou základnu. Kromě výše uvedeného jsme se v našem rozhovoru dostali k finančnímu okénku o prodávání jeho podílů ze streamovacích služeb, o dlouhých studio sessions s pražskými rappery a k mnoha dalším věcem.

Jak to měl BERLIN po odchodu z Churaq Clique? Kolik toho stihne nahrát za týden? A na co všechno se od něj ještě můžeme těšit? Dozvíte se ve Scéně s Opakem Dissu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.