Outfit je součást hry, při rozhovoru se chci cítit dobře, říká Lili z Real Talku

29. červen 2022

Lilianu Mikhnevich nejspíš znáte jako Lili z Real Talku. Mezi jakými dvěma mladými návrhářskými značkami váhá? Proč vítá některé hosty v Real Talku v mikině a jiné s výstřihem? A jak ji v oblékání ovlivnila máma?

Vedle toho, jak přemýšlí o svých moderátorských outfitech, v podcastu Šatníky také prozrazuje, co chce vynést na premiéru filmu Banger na festivalu v Karlových Varech. „Jako doprovod mě pozval ostravský rapper Sergei Barracuda. A dost mě limituje to, co bude mít na sobě, což je rudý oblek od designéra Jana Černého,“ vysvětluje Liliana.

„Tohle je obyč outfit, ve kterém se cítím dobře: triko od české designérské značky Leeda a kožená sukně z druhé ruky,“ popisuje svůj outfit na natáčení podcastu Šatníky Lili. „Ta sukně je už asi 15 let stará, původně řetězec, ale koupila jsem ji v sekáči. Jednou na mě pukla a roztrhla se seshora až dolů. Přemýšlela jsem, jak ji zachránit, a napadlo mě přes to přišít široký černý zip. Takže teď je to dvakrát sustainable,“ směje se.

V šatníku má většinou stálice, originální designérské kousky od značek z Česka, Slovinska nebo z Ukrajiny, které nosí dlouho. Rozhodně ale není sentimentální hromadič (jako já). Jakmile něco nenosí, posílá to dál. „Mám jednoduché pravidlo: když něco vracím zpět do skříně, tak to ramínko otočím. A pak se vždycky jednou za tři měsíce podívám, co jsem neotočila. To, co jsem nevynesla, většinou pošlu dál, daruju známým a podobně.“

Poslechněte si, jak Lili vybírá svoje outfity na moderaci Real Talku a co si chce vzít na červený koberec filmového festivalu v Karlových Varech, kam jde s kamarádem Sergeiem Barracudou na premiéru filmu Banger.

Trenčkot od ukrajinské značky Be and Aver a Lilianiny oblíbené šperky
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.