Producent NobodyListen: Tmavě modrou nemám rád, je taková falešná černá

21. září 2023

V rubrice Brambora s vejcem tentokrát Ivana s Alešem telefonovali hudebnímu producentovi Jakubovi Strachovi, který je ale známý spíš pod přezdívkou NobodyListen. Protože Jakub se kromě hudby docela pohybuje taky ve světě módy, vyptávali jsme se ho mimo jiné na to, jaký módní kousek by si teď měl pořídit Aleš a jaká barva se mu nelíbí.

NobodyListen prý vůbec necení tmavě modrou, protože mu připadá jako falešná černá. Zajímalo nás ale taky, co je podle jeho názoru nejhorší smrad na světě a co by doporučil všem, kteří chtějí být v životě šťastní.

Do hudebního okénka vybral Aleš písničku Everybody Wants To Rule The World od (jak tvrdí Aleš) zásadní kapely 80. let s názvem Tears For Fears.

Ztratil by NobodyListen radši peněženku, nebo klíče a vybral by si radši rakev, nebo urnu? Která znamení horoskopu čeká podle Aleše do konce roku krach vztahu? Poslechněte si celou rubriku Brambora s vejcem.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.