Radio Wave Live Sessions - Please The Trees

29. duben 2008

V pořadí třetí Radio Wave Live Sessions v tomto roce odehráli táborsko pražští Please The Trees. Kapela je ve vynikající koncertní formě a možná i díky povedenému debutu Lion Prayer dokázala přilákat do Studia A zatím nejpočetnější skupinu posluchačů. Většinu tvořili domácí, ale mohu tvrdit, že za kapelou přijeli věrní příznivci z celé České republiky.

Please The Trees do Karlína dorazili kolem třetí hodiny a celé odpoledne se pečlivě chystali na večerní koncert. Do zvukové zkoušky šli s takovou vervou, že frontman kapely Václav Havelka před koncertem nechtěl raději mluvit. Vše spravil šálek černého čaje a my mohli udělat krátké interview. V tu dobu už byla v karlínském studiu A spousta kamer, které natáčely snad úplně všude. Neunikli jsme ani my s Václavem při zmiňovaném rozhovoru, schovaní venku za rohem Národního domu. Koncert Please The Trees nebyl výjimečný jen tím, že je v nahrávacím studiu a živě vysílán na Radiu Wave, ale i unikátním playlistem nebo speciálním hostem. POSLECHNĚTE SI: Reportáž z koncertu

Koncert odstartoval v osm večer s tradičně kvalitní zvukem a s kapelou, která to, co dělá, umí! Songy z desky sou výborné a i novinky znějí přesvědčivě. Hodina s Please The Trees utekla rychle. Po skončení živého přenosu kapela přidala tři songy navrch, bonus pro ty, co dorazily osobně. A všichni byli spokojení!

Díky natáčení televizního štábu se můžete podívat na videoreport, který bude zanedlouho na našich webových stránkách. A pomalu se můžete chystat na konec května, kdy bude další RWLS, tentokrát se 100°C.

autor: mic
Spustit audio