Šéfové na drillu, veterán grimu & toxický Lil Wop: Zvedáme těžké váhy rapu

23. říjen 2020

Pravidelná měsíční sklizeň těch nejlepších zahraničních releasů nás tentokrát zavedla na britské ostrovy a již standardně do Atlanty. V hlavní roli mistr drillu Headie One, grimový veterán Frisco a člen 1017 Records Lil Wop. Selekce těžší než život sám je tu!

Drillový masterchef Headie One z Londýna vydává po několika letech mixtapů své debutové album Edna. Na desce, která směle míří vzhůru ke hvězdám, najdeme nespočet bangerů se jmény jako AJ Tracey, Skepta, Kenny Beats nebo Future.

O dvanáct let starší rapper a veterán grimu Frisco posílá ven do světa své třetí studiové album The Familiar Stranger, které tvrdě zarezonovalo britskou scénou. Člen legendárního labelu Boy Better Know je ve skvělé kondici a zcela připraven zničit vaši domácí audio soustavu. Patnáct skladeb, gunfingers only a k tomu spolupráce, ze kterých jde čistá radost a zlost zároveň: Ghetts, D Double E, Jammer, Jme a legendární producent Sir Spyro.

Další masivní desku vydal také Lil Wop, který se po čase objevuje ve své temnější podobě s náležitě ponurými beaty. V neposlední řadě nebudete ochuzeni ani o aktuální novinky z ulic, nouzovou moudrost a těžký playlist do těžkých časů.

Kdo navařil nejlepší drillovici? Proč je všude Drake? Jaké desky můžeme očekávat v další fázi nouzového stavu a co říkáme na So Icy Gang vol. 1? A kolik že je vlastně všem let? To vše plus dvojitá porce navíc v nejnovějším díle Scény s Opakem Dissu, která opět přináší ten nejaktuálnější rapový playlist.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.