Stahujte Kreaton sample pack

9. únor 2015

Scéna s MaryC slaví čtyři roky a Kreaton přichystal dárek nejen pro hiphopové producenty.

Pod názvem Kruton začala MaryC na Radiu Wave vysílat přesně 7. 2. 2011. Docela hezká náhoda, je to zároveň datum narození J Dilly a Nujabese, dvou výrazných hiphopových producentů. Teď se z Krutonu stala Scéna a „křupavému hip hopu a groovům budoucnosti“ se skutečně dostává více pozornosti. V rámci Scény s MaryC můžete také jednou za 14 dní ladit speciál Kreaton, který se zabývá zákulisím hudební tvorby a hudebního byznysu, především elektronickým hudebním nástrojům. Společně s Martinem Tvrdým v něm MaryC testuje nejrůznější hardware a software a probírá hudební, marketingové a vydavatelské strategie.

Martin Tvrdý nedávno pro Scénu připravil speciální předěly a podkresový beat, na přání s využitím samplů z filmu Zítra vstanu a opařím se čajem (1977), pro který složil hudbu Karel Svoboda. U příležitosti čtvrtých narozenin nyní dává Kreaton k dispozici sample pack Universum, materiál, ze kterého byly předěly vytvořeny.Oslavujte klasickou hiphopovou techniku samplování, stahujte, skládejte beaty, pošlete nám výsledné tracky a pozdravujte dinosaury.

Stahujte Kreaton sample pack, jehož součástí je i výsledný podkresový beat Martina Tvrdého. Volně ke stažení a jakémukoliv použití, klidně do něj rapujte nebo zpívejte.

Od nového roku pořádá Mary C pravidelně jednou měsíčně také živé diskuse Kreaton Sound Chat, které ve spolupráci s Českým centrem Praha představují hudební profesionály ze zákulisí hudební scény. Další proběhne 26. 2. od 18:30 a tématem budou hudební ceny a hudební kritika.

03313244_0.jpeg
autor: Mary C
Spustit audio