Startér 12 a hosté z Brna i z Anglie

27. březen 2014

Duo vašich oblíbených moderátorů Jonáše a Jakuba je ještě stále rozdělené. Zatímco se Jonáš poflakuje u studií, Jakub nelení a dál hodnotí vaše soutěžní písně. Tentokrát už ho ale nebavilo být u toho sám, a tak si až z Brna dovezl svého bratra, Filipa Johánka, hudebního vědce a bubeníka společného projektu 100°C. Dovedete si představit, že ve studiu bylo opravdu vedro.

Zchladili jsme se až v Atlantiku s novinkou od rockerů Free Swim – Transatlantic Tumnus. Tenhle projekt nám poslal Angličan žijící v Praze a nás potěšilo, že mezi stále častějšími melancholickými songy se objevila i tak svěží hudba. Dva Pražáci Panic Soldier to se svým zadumaným trackem budou mít o dost těžší než Free Swim. Nejspíš to sami tuší, když song pojmenovali Better Be Fucking Awesome. Pošlete taky track a buďte dobrý!

autoři: Jakub Johánek , Jonáš Zbořil
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.