„Stiflerova máma“ randila se dvěma muži a předstírala, že má dvojče. Je správné, že jí svět aplauduje?

10. únor 2021

Herečka Jennifer Coolidge prozradila, jak balamutila dva kamarády, že má dvojče, aby mohla chodit s oběma. Pro internet je teď hrdinka, ale byl by stejně oslavován i muž? Čekají nás nové díly Školy zlomených srdcí? Proč je Superbowl americký svátek sportu i popkultury a jak si stojí v britské konkurenci třináctá řada americké RuPaul’s Drag Race? Události ze společnosti komentují garanti Kompot Songu roku 2020, který se koná 18. února jako Zoom party!

Devětapadesátiletá Coolidge se proslavila jako sexy máma Steva Stiflera ve filmové sérii Prci, prci, prcičky a televizní diváci ji znají i jako velmi smyslnou kamarádku ze seriálu Dvě socky. Říká se, že by mohla nahradit Kim Catrall v Sexu ve městě.

V rozhovoru se nyní přiznala, že před nějakou dobou potkala dva kamarády na dovolené a oba se jí líbili. Předstírala proto, že má dvojče, aby mohla chodit s oběma najednou. A fanoušci na sociálních sítích jí za to blahořečili: „Ikonický příběh!“, „Tenhle film chceme vidět!“, „Ta je tak úúúúžasná, miluju ji!“. Bylo by to ale stejné, kdyby stejný příběh vyprávěla jako muž? Pusťte si nejnovější podcast Kompot!

V neděli se konal Superbowl, tedy finálový zápas, kterým vrcholí play-off severoamerické National Football League v americkém fotbalu. Svátek sportu, ale také popkulturní zážitek díky tradičnímu vystoupení v poločase nebo slavnému quarterbackovi Tomu Bradymu, který vystupuje i v South Parku. Proč ho Amerika tak miluje? Jak probíhal zápas v době pandemie? Poslechněte si exkluzivní rozhovor s politologem Petrem Boháčkem, bývalým hráčem amerického fotbalu a jedním z garantů Kompot Songu roku 2020!

Proč je aktuální britská série RuPaul’s Drag Race lepší než ta americká? Nejoblíbenější drag queen reality show komentuje další garant Kompot Songu roku Karel Vladyka alias Just Karen. Jak se těší na obhajobu Kylie Minogue a dress code Tiger King? Škola zlomených srdcí bude mít pokračování na Netflixu, nové díly uvidíme už za rok. Co si o tom myslí moderátor Čelistí Aleš Stuchlý, který vás bude během Zoom party přesvědčovat o kvalitách hitu WAP? Registrujte se na Kompot Song roku 2020 už nyní!

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.