Stojím za dvě dvaadvacetileté. Shakira i Miley Cyrus nazpívaly diss tracky o exmanželech

17. leden 2023

Pětačtyřicetiletá zpěvačka Shakira vydala novou píseň Out of Your League. V ní si vyřizuje účty se svým bývalým manželem fotbalistou Gerardem Piquém. Vyšlo totiž najevo, že ji podváděl. Také Miley Cyrus uveřejnila novou skladbu, jejíž text je údajně namířený proti Liamu Hemsworthovi, se kterým se rozvedla v roce 2019.

Shakira a pětatřicetiletý profesionální fotbalista Piqué se rozešli loni. Před pár týdny ale fanoušci vytáhli dva roky staré video, na kterém je stále ženatý Piqué i jeho třiadvacetiletá přítelkyně Clara Chia Marti v barcelonském domě, v němž žil se Shakirou a jejich dětmi.

Shakira si ponížení nenechala líbit a nazpívala píseň, ve které Marti srovnává s obyčejným autem nebo hodinkami a sebe s těmi nejluxusnějšími značkami. Piqué následně uzavřel smlouvu o spolupráci s jednou z „obyčejných“ značek, které Shakira v písni jmenuje. Poslechněte si víc v podcastu Kompot.

Máte se podívat na reality show Traitors s prvky oblíbené hry Městečko Palermo? Jak dopadla očekávaná druhá série My Unorthodox Life? Poslechněte si novou epizodu podcastu Kompot a kupte si lístky na naši projekci filmu Bridget Jones v kině Přítomnost dne 14.2. Těšíme se na vás!

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.