Sváteční speciál: Annabelle, Sebastian Šikl a Vítek Svoboda soutěžili v Kompot Risk Uj. Kdo vyhrál?

27. prosinec 2023

Mezi svátky si můžete zahrát speciální rozhlasovou soutěž Kompot Risk Uj! Ve studiu si ji vyzkoušeli zpěvačka Annabelle, herec, influencer a nově také žurnalista Sebastian Šikl a novinář Vítek Svoboda. Kdo z nich je největší expert na popkulturu? A jak na tom jste vy? Otestujte se v nové epizodě Kompotu.

Anabelle, Sebastian a Vítek odpovídali na otázky v kategoriích Současná influencerská scéna, Nultý’s popík, Talk shows a otázky o podcastu Kompot. Které otázky dály našim hostům nejvíc zabrat? Pusťte si nový díl!

Martin Honc, Vítek Svoboda, Sebastian Šikl, Šimon Holý, Hana Trojánková Biriczová a Annabelle

Během soutěžení došlo i na svěřování. V jaké talk show seděl Vítek Svoboda v hledišti, aby tleskal své mámě, která byla hostkou? Kolikrát dělal Sebastian Šikl letos rozhovor s premiérem Petrem Fialou a kolikrát na něj zaspal? A komu by Anabelle chtěla předskakovat v roce 2024? Uslyšíte v čerstvém Kompotu.

Soutěž Risk Uj vymyslel a vytvořil skvělý dramaturg našeho podcastu a také hlavní rozhodčí Martin Honc. Jak se vám líbil jeho smysl pro spravedlnost nám napište na Instagram! Hezký nový rok všem lidem dobré vůle poslouchat Kompot.

Spustit audio

Více o tématu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.