V první řadě jsme bratři, až pak vše ostatní, ztotožňují se Petr a Jiří Královi

3. červenec 2022

Jeden marketingový specialista, druhý youtuber a influencer. To jsou rodáci z Brna, bratři a kolegové Petr a Jiří. V exkluzivním rozhovoru, který je výjimečně rozdělen na dvě části, se dvojice rozpovídala o svých začátcích, o tom, jak se jim společně pracuje, ale i o důvěře mezi sebou.

„Pracovat s bratrem je více výhodou než nevýhodou. Když začínáš, potřebuješ mít někoho, komu se můžeš svěřit a komu věříš. A když jsem se bavil s bráchou, tak to vzniklo úplně přirozeně, můžu mu na 100 % důvěřovat. Nikde to nepropálí, nikde ti ty informace neutečou,“ vysvětluje Jiří důvody, proč se jim tak dobře spolupracuje. „Jsme v první řadě bráchové, až pak vše ostatní.“

@croradiowave Dají se hejty neřešit? Děkujeme @jirkakral a Petrovi Královi za rozhovor v podcastu Pochlap se! #jirkakral #petrkral #bratrstvi #hejty #pochlapse #radiowave #wavecz #zestudia #fyp #foryou #protebe #czech #rozhovor #podcast ♬ původní zvuk - Radio Wave

Během první části dvoudílného rozhovoru přišla řeč také na téma otcovství, jelikož se Jiří v nejbližších dnech stane tátou. „Hrozně mu přeju ten okamžik, až poprvé uvidí svého syna. Až pochopí to, o čem mluví všichni otcové a co je nepřenositelné. Pamatuju si první chvíli, kdy jsem svého syna viděl. Držel jsem ho asi hodinu v náručí a byla to asi nejlepší hodina mého života,“ popisuje budoucí strýc Petr.

Který z bratrů si více bere osobně negativní komentáře pod Jirkovými videi? Jakou dynamiku do dua přináší jejich sestra Katka? Proč se Jiří rozhodl, že nezkusí dráhu herce? A v jakém bodě oba došli k názoru, že s youtubovými videy již nechtějí pokračovat? Poslechněte si nový díl Pochlap se s bratry Petrem a Jiřím Královými.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka